Главное меню
Мы солидарны с Украиной. Узнайте здесь, как можно поддержать Украину.

Ваше любимое пиво.

Автор Aleksey, сентября 13, 2009, 23:03

Alexi84

У нас когда-то давно продавали "Ершистое" завода "Красный восток" (Казань). Уже лет шесть как нет ни завода, ни этого сорта пива...
Нет народа, о котором было бы выдумано столько лжи, нелепостей и клеветы, как народ русский. (Екатерина Великая)

Alexi84

Цитата: do50 от мая 26, 2012, 23:05
пиво не нужно!
:??? Смотря какое. Дешёвое пиво в пластиковых баллонах, пожалуй, действительно не нужно - потому что это ужасная гадость.
Нет народа, о котором было бы выдумано столько лжи, нелепостей и клеветы, как народ русский. (Екатерина Великая)

Oleg Grom

Цитата: Alexi84 от мая 27, 2012, 00:13
У нас когда-то давно продавали "Ершистое" завода "Красный восток" (Казань). Уже лет шесть как нет ни завода, ни этого сорта пива...
Ну да, примерно тогда я и дегустировал сие чюдо пивоваренной промышленности.

Poirot

Повторюсь, что из всего многообразия пива могу пить только немецкое (в основном - баварское), ирландское и местами бельгийское. А всякие славянские варианты (типа чешского) не перевариваю.
"Из-за плохой видимости через тепловизор прицела я увидел на расстоянии около 250 метров силуэт парнокопытного, внешне похожего на крупного кабана."

Conservator

Цитата: LUTS от мая 27, 2012, 00:02
Гостьовий котедж (крайній від академії) навіть горів через зарядку , залишену в розетці одним з приїжджих викладачів.

Offtop
та вони з бетонних блоків, як загориться - так і загасне. хіба всередині якісь речі вигорять.

а взагалі - прикольне рішення для забезпечення представницькости викладацького складу. купа приїжджих із Києва (Львова ж також?, один із Рівного, знаю, але він уже Рівне другорядним вважає, бо РДГУ - відстій поряд із НУОА, ну й іще звідкись). дуже пристойне рішення. і помітно, що розпилювання коштів іде не так відверто, як дуууже багато де. багато за що плюси варто поставити адміністрації

дуже гарна колекція зарубіжної україніки в бібліотеці, як розумію, завдяки Отаманенко - відверто скажу, що краща за колекцію Відділу заруб. україніки Вернадки
Ленін - апо! Ленін - квітя! / Ленін - сонце у зеніті! / Ленін - Партії отиць! / Ленін - буржуям кониць! / Ленін - Карла Маркса син, / їх нам дав Єрусалим!
(Павло Чучка)

"Тильки мы помыслылы, абыхом ку вере наськой истинной ботяна повернуты, яко обачылы в сьроде обитанья оных птыц вас – попов папэжских. И що ж тэпэр маемо? Горэ, бида, огорченье! Ибо крычаты сталы тыя птыцы святодавныя: «Аллах акбар!», од вас одступовавшы. Що вы там робылы?" (Сяргей Балахонаў)

LUTS

Цитата: Conservator от мая 27, 2012, 00:26

Offtop
та вони з бетонних блоків, як загориться - так і загасне. хіба всередині якісь речі вигорять.

а взагалі - прикольне рішення для забезпечення представницькости викладацького складу. купа приїжджих із Києва (Львова ж також?, один із Рівного, знаю, але він уже Рівне другорядним вважає, бо РДГУ - відстій поряд із НУОА, ну й іще звідкись). дуже пристойне рішення. і помітно, що розпилювання коштів іде не так відверто, як дуууже багато де. багато за що плюси варто поставити адміністрації

дуже гарна колекція зарубіжної україніки в бібліотеці, як розумію, завдяки Отаманенко - відверто скажу, що краща за колекцію Відділу заруб. україніки Вернадки
Offtop
Викладацький склад і справді пристойний. З Львова те ж є, особисто в мене викладали двоє. Пасічник енергії для розвитку ОА не жаліє. Одна проблема, що після навчання важко знову потрапляти в світ, де є корупція та інші нехороші речі.
Я там де сонце на стінах. Я там де сонце на стелі. Танцюю танець пінгвіна. Страшно веселий...

Y tú vendrás marchando junto a mí y así verás tu canto y tu bandera florecer.

Conservator

Цитата: LUTS от мая 27, 2012, 00:54
Цитата: Conservator от мая 27, 2012, 00:26

Offtop

Offtop
Викладацький склад і справді пристойний. З Львова те ж є, особисто в мене викладали двоє. Пасічник енергії для розвитку ОА не жаліє. Одна проблема, що після навчання важко знову потрапляти в світ, де є корупція та інші нехороші речі.

Offtop
так :( у мене протилежна ситуація - після навчання в двох корумпованих вишах - хоч особисто мені з хабарництвом майже не доводилося стикатися, бо передусім платили студенти, що слабко навчалися - вступив до аспри до закладу, в якому корупції немає. хоч і багато сумного там - і матеріяльна база, передусім, і наявність сумнівних персонажів у кадровому складі (такі є всюди, так що це не дивує), але все одно відчуття відрізняється дуже. особливо, коли зі знайомими аспірантами з університетів Харкова/Донецька/Дніпропетровська поспілкуюся, у яких бухгалтерія примудряється тирити частину стипендії :o, а в декого керівники беруть гроші за консультації і призначають для цього час - раз на один/два тижні (у Донецьку) :o :o :uzhos: складно таку дикість навіть уявити, навіть там, де я базову освіту отримував, таке неможливе...

а який фак-т Ви закінчили? у вас же там уже й богословів готують, знаю (як релігієзнавців, позаконфесійно, але таки - перший такий прецедент у державнім виші (Чернівці не рахуються, там подвійна проґрама), сподіваюся, передусім релігієзнавчим цей досвід і залишиться, не підуть на поводу в церкви керівники академії) табличку з розцінками вартости навчання в НУОА як побачив - прифіґів трохи :) як на Острог... звісно, більшість на бюджеті - та все ж...
Ленін - апо! Ленін - квітя! / Ленін - сонце у зеніті! / Ленін - Партії отиць! / Ленін - буржуям кониць! / Ленін - Карла Маркса син, / їх нам дав Єрусалим!
(Павло Чучка)

"Тильки мы помыслылы, абыхом ку вере наськой истинной ботяна повернуты, яко обачылы в сьроде обитанья оных птыц вас – попов папэжских. И що ж тэпэр маемо? Горэ, бида, огорченье! Ибо крычаты сталы тыя птыцы святодавныя: «Аллах акбар!», од вас одступовавшы. Що вы там робылы?" (Сяргей Балахонаў)

Leo

Цитата: Poirot от мая 27, 2012, 00:22
Повторюсь, что из всего многообразия пива могу пить только немецкое (в основном - баварское), ирландское и местами бельгийское. А всякие славянские варианты (типа чешского) не перевариваю.

Так чешское тоже немецкое. Оно от судетских немцев...

LUTS

Цитата: Conservator от мая 27, 2012, 01:05

Offtop
так :( у мене протилежна ситуація - після навчання в двох корумпованих вишах - хоч особисто мені з хабарництвом майже не доводилося стикатися, бо передусім платили студенти, що слабко навчалися - вступив до аспри до закладу, в якому корупції немає. хоч і багато сумного там - і матеріяльна база, передусім, і наявність сумнівних персонажів у кадровому складі (такі є всюди, так що це не дивує), але все одно відчуття відрізняється дуже. особливо, коли зі знайомими аспірантами з університетів Харкова/Донецька/Дніпропетровська поспілкуюся, у яких бухгалтерія примудряється тирити частину стипендії :o, а в декого керівники беруть гроші за консультації і призначають для цього час - раз на один/два тижні (у Донецьку) :o :o :uzhos: складно таку дикість навіть уявити, навіть там, де я базову освіту отримував, таке неможливе...

а який фак-т Ви закінчили? у вас же там уже й богословів готують, знаю (як релігієзнавців, позаконфесійно, але таки - перший такий прецедент у державнім виші (Чернівці не рахуються, там подвійна проґрама), сподіваюся, передусім релігієзнавчим цей досвід і залишиться, не підуть на поводу в церкви керівники академії) табличку з розцінками вартости навчання в НУОА як побачив - прифіґів трохи :) як на Острог... звісно, більшість на бюджеті - та все ж...
Offtop
Закінчив факультет Політико-інформаційного менеджменту, спецальність Документознавство та інформаційна діяльність в 2008 році, навчався на бюджеті. Ціни й справді ого-го. Минулого року на економічний факультет навіть недобір був через це( вперше за всю новітню історію ОА).
Взагалі, релігієзнавство вважається найнепрестижнішою спеціальністю. Туди йдуть в основному ті, хто недобрав балів на інші більш перспективні. Але й трапляються й такі, що цілеспрямовано йдуть туди, щоб стати богословами. Один з деканів - священик, якому часом приходять "цікаві" ідеї, як напр. збирання по Острозі підписів проти гей-параду в Києві. Але серйозно його ніхто не сприймає.  Пасічник на поводу якоїсь церкви точно не піде, у досить прогресивні погляди на це все.
Я там де сонце на стінах. Я там де сонце на стелі. Танцюю танець пінгвіна. Страшно веселий...

Conservator

Offtop
Цитата: LUTS от мая 27, 2012, 01:36
Взагалі, релігієзнавство вважається найнепрестижнішою спеціальністю. Туди йдуть в основному ті, хто недобрав балів на інші більш перспективні. Але й трапляються й такі, що цілеспрямовано йдуть туди, щоб стати богословами

просто богослів'я вужче за релігієзнавство. ну й незрозуміло, наскільки якісна там підготовка - питання. ІМГО, краще вже в УКУ або Аквіні навчатися (правда, то суто католицькі заклади, але там готують і теологів-мирян і нічого проти атеїстів чи вірян-некатоликів у себе не мають). людина, котрій кортить стати богословом і залишатися поза церквою таки, певно, такий заклад скоріш обере.

Один з деканів - священик, якому часом приходять "цікаві" ідеї, як напр. збирання по Острозі підписів проти гей-параду в Києві. Але серйозно його ніхто не сприймає.

то добре, що не сприймають. він сам ходив за підписами по хатах? ;D

Пасічник на поводу якоїсь церкви точно не піде, у досить прогресивні погляди на це все.
аби тільки в Пасічника гідний наступник був, бо ще одна-дві каденції - і буде час іти
(Павло Чучка)

LUTS

Цитата: Conservator от мая 27, 2012, 01:47

Offtop
то добре, що не сприймають. він сам ходив за підписами по хатах? ;D
Offtop
Збирали студенти, от тільки не знаю чи з власної волі.  ;D Ще дивні плакати по всьому Острозі висіли, щось типу "Скажи НІ збоченцям, врятуй своїх дітей". Я довго не міг зрозуміти до чого вони.

Цитата: Conservator от мая 27, 2012, 01:47

Offtop
аби тільки в Пасічника гідний наступник був, бо ще одна-дві каденції - і буде час іти
Offtop
В тому й то проблема, що не видно гідного наступника. Не факт, що Академія залишиться такою, якою вона є зараз, без нього.

Conservator

Offtop
Цитата: LUTS от мая 27, 2012, 02:15
"Скажи НІ збоченцям, врятуй своїх дітей"

тобто, скажи "хай" :) скільки там усього Острога, двох плакатів вистачило б :)

Цитата: LUTS от мая 27, 2012, 02:15
В тому й то проблема, що не видно гідного наступника.

угу. бо вийде, як у Могилянці, коли Брюх залишив після себе ситуацію, коли з двох наці довелося обирати...

(Павло Чучка)

Nekto

Цитата: Conservator от мая 26, 2012, 22:56
Оболонь, Черниговское, Славутич и, особенно, Рыгань - это :down:

Оболонь Жигулівське - очень пристойное, если свежее.

snn

Conservator

Цитата: Nekto от мая 27, 2012, 11:29

разливное, разве.
(Павло Чучка)

Didmitra

А я не пьянствую. Считаю, что вырос из детского возраста, чтоб дурачить себя всякой химией. Глупостей в жизни и так предостаточно. Все, которые балуются алкоголем – переросшие дети. Их так много, кошмар... дяди и тёти с конфетами.
ИЕ – изобретение немецких нацистов.
Лингвистика – последнее пристанище авторитаризма в науке.

maristo

Цитата: Didmitra от мая 27, 2012, 11:43
А я не пьянствую. Считаю, что вырос из детского возраста, чтоб дурачить себя всякой химией. Глупостей в жизни и так предостаточно. Все, которые балуются алкоголем – переросшие дети. Их так много, кошмар... дяди и тёти с конфетами.

А я вечно молодой, вечно пьяный...  :UU:
«Toute discussion theorique est vaine: l'Esperanto fonctionne» Antoine Mеillet

smith371

Цитата: Didmitra от мая 27, 2012, 11:43

каждый человек по природе шут, а если этот шут подавляет в себе свою сущность скрываясь за маской серьезности он становится еще смешнее и похож на индюка.
Alii! Ke ua ngerang? Ak outkeu er kau el me er a bliongel el kirel a tekoi er a Belau! Sulang.

Подвергал, подвергаю и буду подвергать сомнению классификацию любых языков, описания которых нет в свободном доступе!

Злостный оверквотер, оверкиллер и... просто злостный.

Nekto

Цитата: Conservator от мая 27, 2012, 11:42
Цитата: Nekto от мая 27, 2012, 11:29

разливное, разве.

Бутылочное тоже, но раз на раз не приходится.

maristo

Люблю чувашское нефильтрованное, разливное конечно. Вроде писа́л уже.

Leo

Leo

Цитата: maristo от мая 27, 2012, 12:47

Как-то видел то ли "Чувашский букет",то ли "Чувашский урожай" в Питере , но так и не попробовал :(

smith371

Цитата: Leo от мая 27, 2012, 12:56
Цитата: maristo от мая 27, 2012, 12:47

Как-то видел то ли "Чувашский букет",то ли "Чувашский урожай" в Питере , но так и не попробовал :(

"Букет Чувашии", хорошее тоже, да.
Alii! Ke ua ngerang? Ak outkeu er kau el me er a bliongel el kirel a tekoi er a Belau! Sulang.

Подвергал, подвергаю и буду подвергать сомнению классификацию любых языков, описания которых нет в свободном доступе!

Злостный оверквотер, оверкиллер и... просто злостный.

maristo

Говорят, что Чувашия - единственный регион, в котором растят свой солод. Всё остальное пиво на импортном солоде, либо само привозное.

Быстрый ответ

Обратите внимание: данное сообщение не будет отображаться, пока модератор не одобрит его.

Имейл:
Проверка:
Оставьте это поле пустым:
Наберите символы, которые изображены на картинке
Прослушать / Запросить другое изображение

Наберите символы, которые изображены на картинке:

√36:
ALT+S — отправить
ALT+P — предварительный просмотр