Главное меню
Мы солидарны с Украиной. Узнайте здесь, как можно поддержать Украину.

Кубанская балачка

Автор стэпняк, октября 31, 2011, 14:52

oveka

Цитата: стэпняк от ноября 27, 2013, 18:41
Чому? Мэни прымиром оця ЕС трэба як кабздоху блохы. Чи вы за всих балакаити?
Оце якраз про те мало він і казав.
Блохи оддельно, кабздохи - оддельно, ЄС саме по собі.

стэпняк

Цитата: Python от ноября 27, 2013, 03:17
Цитата: стэпняк от ноября 26, 2013, 08:09
Павло а ты шо значьок змынив . У Евросоюз дужэ жадаиш  :negozhe:.
Повернемо Україні її історичні західні землі!

А якщо серйозно, тут у нас мало тих, хто не хоче в ЄС.

Мало тих, хто ны хочэ в ЕС. А хто хочэ багато?

dragun97yu

Вибачайте, але ж на що Кубані ЄС? Те ж Україна хоче туди, але ж це питання міжи між Білоруссю та Вкраїной не вирашае, як була 23 рокі, так і буде заставатися. А я ж люблю Київ :'(
Скопка - это маленькая скопа.

Python

То у вас, а то в нас. На Україні тема «європейського вибору» ще з 90-х років розкручується. Ждемо ту Європу, як за комуністів ждали комунізму. Одні вірять у «європейські стандарти життя», інші — просто щоб «подалі від Москви». Друга позиція мені ближча, хоча краще було б обійтися без союзів з сусідами взагалі, а не тинятися з одного союзу в інший. З другого боку, ЄС не так щоб дуже нас і хотів до себе взяти, зате відмова від ЄС — це прямим ходом до Росії.
Пролетареві ніколи вчити європейських мов, бодай би свою знати добре і на ній принести до своєї хати світло знання (Гнат Хоткевич)
ÆC CASALI NAXI PRASQURI: AHOV CÆRU, MERTVÆRI TÆ SLAVUTÆT!
Вони просили його: «Скажи: кетум», а він говорив: «сатем», і не міг вимовити правильно.
Хотелось бы также отметить, что "Питон" - это "мышиный язык" : "пи+тон". © АБР-2

Джереми

А я. бусурмен. теж у ЄС хочу! Тіке мене туди не беруть. У мене до дого єеса одна-однісінька претензія. Коли приймали Польшу. то запретили бідолашнім ляшенькам великі огірки маринувати та на європейський базарь постачать. а вимагали. шоб закручували у маненькі банки тіке маненькі корнішони. І яка хлюза таке видумала? Якшо демократія та рівноправ'я. то хай собі будуть і манюпуські корнішони. і більші наші русько-ляські огірки і даже восточніші дебелі жовторепані черевики у банці. Ондечки наші кімлики люблять саме жовтяки. А з їх і пользи для здоров'я більше. Так ото совітую Україні не уступати до ЄС. поки не приймуть гарний закон по огірках!
Ех, Самаро, славний город, за Саратів краща!
Полюбив самарську дівку й сам не знаю за що!
Закувала зозуленька та й принесла вістку -
Везу тобі, моя ненько, самарську невістку.

dragun97yu

Цитата: Python от ноября 27, 2013, 19:07
То у вас, а то в нас. На Україні тема «європейського вибору» ще з 90-х років розкручується. Ждемо ту Європу, як за комуністів ждали комунізму. Одні вірять у «європейські стандарти життя», інші — просто щоб «подалі від Москви». Друга позиція мені ближча, хоча краще було б обійтися без союзів з сусідами взагалі, а не тинятися з одного союзу в інший. З другого боку, ЄС не так щоб дуже нас і хотів до себе взяти, зате відмова від ЄС — це прямим ходом до Росії.

Спогаджуся (так, пардон мою українску). Без союзів було б краще. Просто щоб було можливо проплити вниз по Дніпру без сутикненнів з помежникамі.
Скопка - это маленькая скопа.

Pawlo

Цитата: dragun97yu от ноября 27, 2013, 18:57
Вибачайте, але ж на що Кубані ЄС? Те ж Україна хоче туди, але ж це питання міжи між Білоруссю та Вкраїной не вирашае, як була 23 рокі, так і буде заставатися. А я ж люблю Київ :'(
Республіка Кубань теж вступить в ЄС  :yes:
Лучше смерть, как избавление,
Чем быть первой средь рабынь.
Знай же ты моё решение-
Мой ответ: «Навеки сгинь!»

alant

Цитата: Pawlo от ноября 28, 2013, 00:35
Цитата: dragun97yu от ноября 27, 2013, 18:57
Республіка Кубань теж вступить в ЄС  :yes:
Точно. Как они нам сказали: ЕС такую большую страну не осилит, будет по частям принимать.  :)
Я уж про себя молчу

Лом d10

И Куба тоже !!! Все в ЕС вступят , а потом сапоги мыть в Индийском океане пойдут !  8-)

alant

Цитата: Лом d10 от ноября 28, 2013, 01:19
И Куба тоже !!! Все в ЕС вступят , а потом сапоги мыть в Индийском океане пойдут !  8-)
Чьи сапоги?
Я уж про себя молчу

Лом d10

Цитата: alant от ноября 28, 2013, 01:25
Чьи сапоги?
вступивших , но вообще это неправильно , казенные сапоги ведь .)

alant

Цитата: Лом d10 от ноября 28, 2013, 01:33
Чьи сапоги?
Казённые мыть не следует?
Я уж про себя молчу

Лом d10

Цитата: alant от ноября 28, 2013, 01:35
Чьи сапоги?
казенные пачкать нельзя .

alant

Цитата: Лом d10 от ноября 28, 2013, 01:39
Чьи сапоги?
А что с ними делать, со склада на лево продавать?
Я уж про себя молчу

Лом d10

Цитата: alant от ноября 28, 2013, 01:41
Цитата: Лом d10 от ноября 28, 2013, 01:39
Чьи сапоги?
А что с ними делать, со склада на лево продавать?
этого не ведаю , знаю только , что при ядерном взрыве автомат надо держать перед собой на вытянутых руках , что бы расплавленный металл не портил казенные сапоги €

стэпняк

Просто в тему:
Вечно ты куда - нибуть вступишь, - не в гавно так в партию. аНЕКДОТ.

Джереми

Спаси. господи.  и помилуй ЕС от вступления в него рыспублик кубаней!

стэпняк

Цитата: Джереми от ноября 28, 2013, 08:55
Спаси. господи.  и помилуй ЕС от вступления в него рыспублик кубаней!

Да ЕСу ны позавыдуэш. Чи вкрадуть усэ, чи згубять. Нажаль оцэй ЕС будэ. :fp:

Джереми

Польша зараз видає "своїм" - полякам.ті. хто жив або їхні предки жили на польських територіях й т.п. "карту поляка". Треба ЄСу підкинуть ідею. шоб видавали "карту європейця". по якій можна буде по бабці-Європі передвигаться. ну. там ще якісь льготи. Для того придумать якісь екзамени.. А також "карту омериканця". ато вештався-вештався. а приїхав додому. питають його - а в якому штаті діти твої живуть? Каже:"Та так називається. як отой жук!" - "Колорадо?" - "Ага!" Вийшло. шо в Каліфорнії.

LUTS

Цитата: Джереми от ноября 28, 2013, 12:23
Польша зараз видає "своїм" - полякам.ті. хто жив або їхні предки жили на польських територіях й т.п. "карту поляка".
Для цього обов'язково поляком треба бути, принаймні частково.
Я там де сонце на стінах. Я там де сонце на стелі. Танцюю танець пінгвіна. Страшно веселий...

Y tú vendrás marchando junto a mí y así verás tu canto y tu bandera florecer.

Lodur

А мову треба знати? Цiкаво, моя дружина може отримати таку, чи нi. :)
8-й Девственник Лингвофорума

If the doors of perception were cleansed, everything would appear to man as it is: infinite. (W. Blake)
Какая потребителю разница, какой продукт лучше не работает?.. (Awwal12)

стэпняк

Цитата: Джереми от ноября 28, 2013, 12:23
Польша зараз видає "своїм" - полякам.ті. хто жив або їхні предки жили на польських територіях й т.п. "карту поляка". Треба ЄСу підкинуть ідею. шоб видавали "карту європейця". по якій можна буде по бабці-Європі передвигаться. ну. там ще якісь льготи. Для того придумать якісь екзамени.. А також "карту омериканця". ато вештався-вештався. а приїхав додому. питають його - а в якому штаті діти твої живуть? Каже:"Та так називається. як отой жук!" - "Колорадо?" - "Ага!" Вийшло. шо в Каліфорнії.

Дэ надыбать оцю карту. У мэнэ бабка по батькы Янына Хвеллыксовна Чижэвська. Хай друкують :yes:

Джереми

Цитата: Lodur от ноября 28, 2013, 12:40
А мову треба знати? Цiкаво, моя дружина може отримати таку, чи нi. :)
Та на місці поляків я б з мови і починав. Ой. хлопці та дівчата. яка стидоба! Вештаючись по отаких сайтах та й по своєму. раз-позраз нариваюся на наших-таки росіян. "бивших малоросів" і не тільке. які по прізвищах просто вимагають. шоб ти їм сказав. шо вони або поляки(на -ський і т.п.). або греки (на -ака, іда та ін.) або німці ( на -ус, -ель, -ман і т.д.) або ще шось "престижне". Через трупа перестрибнути готові. шоб получить якусь карту. На грецькому сайті один хлопчина-лезгин десь почувши. шо з таким "хвамилієм" бувають і греки і притягнувши за вуха якусь родинну легенду. зачав вимагати. шоб сказали. шо то грецьке прізвище. Оскільки я найдовше йому перечив. він став сикаться на мене і мало не загрожувать. Викинули геть. Живи і бійся! За прізвища можуть увалить. шо не так. як нада трактуєш.
................................................................
Не знаю. де надибать таку карту...А. хоч і знаю. а не скажу. бо таким робом на Кубані один балачкун останеться...І той Байрамович...

Lodur

Цитата: Джереми от ноября 28, 2013, 13:33Ой. хлопці та дівчата. яка стидоба! Вештаючись по отаких сайтах та й по своєму. раз-позраз нариваюся на наших-таки росіян. "бивших малоросів" і не тільке. які по прізвищах просто вимагають. шоб ти їм сказав. шо вони або поляки(на -ський і т.п.). або греки (на -ака, іда та ін.) або німці ( на -ус, -ель, -ман і т.д.) або ще шось "престижне". Через трупа перестрибнути готові. шоб получить якусь карту.
Ну, у моєї дружини все по чесному: сiм'я дiда по батьковi з захiдної Польши, в СРСР в 20-х роках XX сторiччя переїхали, бо з комунiстiв-революцiонерiв. Тобто, 100-вiдсотковi поляки, а не споляченi українцi чи бiлоруси. Вона прiзвище не мiняла, то воно досi польске.
8-й Девственник Лингвофорума

If the doors of perception were cleansed, everything would appear to man as it is: infinite. (W. Blake)
Какая потребителю разница, какой продукт лучше не работает?.. (Awwal12)

Джереми

А хоч чесно, хоч нечесно, то діло хазяйське! Був у мене, царство йому небесне, один товариш, який казав, шо в нього прізвище білоруське ( на-усь). Недовго було й треба, шоб він промовився як його баба -усиха лаяла діда -уся "по-білоруському":" А ти, Василь, такий-сякий, кого слухаєш? Сіке тобі разів казать, шоб ти на сапку держака набив? От вже ледащо!" А мама його була родом з сусідньої "просвітянської" станиці, де у 1926  96 % населення було "с малор. родньім язьіком".

Быстрый ответ

Обратите внимание: данное сообщение не будет отображаться, пока модератор не одобрит его.

Имейл:
Проверка:
Оставьте это поле пустым:
Наберите символы, которые изображены на картинке
Прослушать / Запросить другое изображение

Наберите символы, которые изображены на картинке:

√36:
ALT+S — отправить
ALT+P — предварительный просмотр