Главное меню
Мы солидарны с Украиной. Узнайте здесь, как можно поддержать Украину.

Метро Киева и др. городов Украины

Автор DarkMax2, ноября 7, 2013, 15:13

SIVERION

Цитата: alant от ноября  7, 2013, 16:49
Цитата: Python от ноября  7, 2013, 16:39
Цитата: alant от ноября  7, 2013, 16:20
На Троещине построили два метро.
Тоді вже давайте й маршрутки називатимемо надлегким безрейковим метро :)
В деяких країнах швидкісний трамвай називають легким метро, а міську електричку - наземним  ::)
короче надо называть вещи своими именами, дорогие жители Троещины садитесь на электричку, а потом с пересадками на метро, ну тогда уж легче четырьмя колесами доехать будет в центр Киева например,пересадки полюбому дороже обойдутся
There is no conversation more boring than the one where everybody agrees (Michel de Montaigne) ;[пол:мужской]

alant

Цитата: SIVERION от ноября  7, 2013, 17:01
В деяких країнах швидкісний трамвай називають легким метро, а міську електричку - наземним  ::)
короче надо называть вещи своими именами, дорогие жители Троещины садитесь на электричку, а потом с пересадками на метро, ну тогда уж легче четырьмя колесами доехать будет в центр Киева например,пересадки полюбому дороже обойдутся
Я не против, только это киевские власти начали, назвав станции на Русановских садах Троещина и Троещина-2.
Я уж про себя молчу

SIVERION

Цитата: alant от ноября  7, 2013, 16:54
Цитата: SIVERION от ноября  7, 2013, 16:47
Наземное метро? Это шо за чудо? :-O Вродь метро бывает только подземным, а не верху эт обычная жд линия
ЦитироватьВице-премьер Борис Колесников проинформировал, что на сегодняшний день открытое метро уже проектируется в Донецке, изучается возможность проведения такого метро в районах Киева, Харькова и Днепропетровска, где нет исторических зданий.
ЦитироватьВ августе подмосковные власти представили общественности проект схемы так называемого наземного метро, которое вскоре должно соединить столицу и более десяти городов области.
и чем это наземное метро будет отличаться от обычной жд линии,в чем отличие от обычной электрички?
There is no conversation more boring than the one where everybody agrees (Michel de Montaigne) ;[пол:мужской]

alant

Цитата: SIVERION от ноября  7, 2013, 17:05
Наземное метро? Это шо за чудо? :-O Вродь метро бывает только подземным, а не верху эт обычная жд линия
ЦитироватьВице-премьер Борис Колесников проинформировал, что на сегодняшний день открытое метро уже проектируется в Донецке, изучается возможность проведения такого метро в районах Киева, Харькова и Днепропетровска, где нет исторических зданий.
ЦитироватьВ августе подмосковные власти представили общественности проект схемы так называемого наземного метро, которое вскоре должно соединить столицу и более десяти городов области.
и чем это наземное метро будет отличаться от обычной жд линии,в чем отличие от обычной электрички?
Я думаю режимом как у метро.
Я уж про себя молчу

Python

Ну то в деяких. З точки зору середньостатистичного киянина, якщо не сполучається з основною частиною метрополітена (станції пересадок у форматі «перейдіть через дорогу й пошукайте десь там за базарчиком» не рахуються) й оплачується як інший окремий вид транспорту — значить, не метро.
Пролетареві ніколи вчити європейських мов, бодай би свою знати добре і на ній принести до своєї хати світло знання (Гнат Хоткевич)
ÆC CASALI NAXI PRASQURI: AHOV CÆRU, MERTVÆRI TÆ SLAVUTÆT!
Вони просили його: «Скажи: кетум», а він говорив: «сатем», і не міг вимовити правильно.
Хотелось бы также отметить, что "Питон" - это "мышиный язык" : "пи+тон". © АБР-2

Python

Цитата: alant от ноября  7, 2013, 17:07
Це головний критерій. У випадку Києва, це виглядає як відносно ізольовані станції (замість зупинок на вулицях), вхід і вихід через турнікети на станціях, разова оплата на вході в метрополітен (а не безпосередньо в вагон), можливість пересадки на іншу лінію без виходу з метрополітену. Підземна чи надземна лінія — питання другорядне (напр., лівобережна частина червоної гілки вся проходить над землею). Щоб швидкісний трамвай став легким метро, слід ввести там такий же режим і з'єднати його з рештою мережі через станцію пересадки.
Пролетареві ніколи вчити європейських мов, бодай би свою знати добре і на ній принести до своєї хати світло знання (Гнат Хоткевич)
Вони просили його: «Скажи: кетум», а він говорив: «сатем», і не міг вимовити правильно.
Хотелось бы также отметить, что "Питон" - это "мышиный язык" : "пи+тон". © АБР-2

alant

Цитата: Python от ноября  7, 2013, 17:27
Цитата: alant от ноября  7, 2013, 17:07
Це головний критерій. У випадку Києва, це виглядає як відносно ізольовані станції (замість зупинок на вулицях), вхід і вихід через турнікети на станціях, разова оплата на вході в метрополітен (а не безпосередньо в вагон), можливість пересадки на іншу лінію без виходу з метрополітену. Підземна чи надземна лінія — питання другорядне (напр., лівобережна частина червоної гілки вся проходить над землею). Щоб швидкісний трамвай став легким метро, слід ввести там такий же режим і з'єднати його з рештою мережі через станцію пересадки.
Змінити режим трамваю та електрички простіше і дешевше, ніж будувати справждню лінію.
Я уж про себя молчу

Python

Цитата: alant от ноября  7, 2013, 17:32
Змінити режим трамваю та електрички простіше і дешевше, ніж будувати справждню лінію.
Навіть цього ніхто не збирається робити. Який інтерес везти людей з Троєщини до Петрівки безкоштовно, якщо можна збити гроші за дві пересадки? (Те, що люди все одно добираються маршрутками, а трамвай та електричка їздять без людей, нікого не хвилює).

Pawlo

Цитата: DarkMax2 от ноября  7, 2013, 16:35
  Присвятити карателям? Мдя...
Не карателям а борцям за Батьківщину
Лучше смерть, как избавление,
Чем быть первой средь рабынь.
Знай же ты моё решение-
Мой ответ: «Навеки сгинь!»

alant

Цитата: Python от ноября  7, 2013, 17:37
Цитата: alant от ноября  7, 2013, 17:32
Навіть цього ніхто не збирається робити. Який інтерес везти людей з Троєщини до Петрівки безкоштовно, якщо можна збити гроші за дві пересадки? (Те, що люди все одно добираються маршрутками, а трамвай та електричка їздять без людей, нікого не хвилює).
По-перше, збираються збільшити плату в метро, по-друге, формально це стане метро і можна буде відзвітуватися перед киянами непередодні чергових виборів.
Я уж про себя молчу

Conservator

Цитата: Pawlo от ноября  7, 2013, 17:38
Цитата: DarkMax2 от ноября  7, 2013, 16:35Присвятити карателям? Мдя...

у робітників немає батьківщини.

точніше -

"моя батьківщина - соціялізм, моя нація - робітнича кляса!"

назва станції на честь заводу та повстання, а значить і оформлення має бути відповідним! і вулиці(ям) повернути нормальну назву, а не ті дві (февдальну й клерикальну), які там тепер...
Ленін - апо! Ленін - квітя! / Ленін - сонце у зеніті! / Ленін - Партії отиць! / Ленін - буржуям кониць! / Ленін - Карла Маркса син, / їх нам дав Єрусалим!
(Павло Чучка)

"Тильки мы помыслылы, абыхом ку вере наськой истинной ботяна повернуты, яко обачылы в сьроде обитанья оных птыц вас – попов папэжских. И що ж тэпэр маемо? Горэ, бида, огорченье! Ибо крычаты сталы тыя птыцы святодавныя: «Аллах акбар!», од вас одступовавшы. Що вы там робылы?" (Сяргей Балахонаў)

Python

Міську електричку, лінії якої входять у загальну залізничну мережу й по яких їздять товарняки, буде важко перетворити на повноцінне метро.

Python

Conservator

Цитата: Python от ноября  7, 2013, 17:55
Цитата: Conservator от ноября  7, 2013, 17:49у робітників немає батьківщини.
Сказав службовець ;D

котрий самовіддано служить пролетаріяту! :P

мені більше подобається вираз "трудова інтеліґенція", тим паче, що нематеріяльний продукт, який я створюю, так само є продуктом, котрий виготовляється за допомогою певних засобів вир-ва...
Ленін - апо! Ленін - квітя! / Ленін - сонце у зеніті! / Ленін - Партії отиць! / Ленін - буржуям кониць! / Ленін - Карла Маркса син, / їх нам дав Єрусалим!
(Павло Чучка)

"Тильки мы помыслылы, абыхом ку вере наськой истинной ботяна повернуты, яко обачылы в сьроде обитанья оных птыц вас – попов папэжских. И що ж тэпэр маемо? Горэ, бида, огорченье! Ибо крычаты сталы тыя птыцы святодавныя: «Аллах акбар!», од вас одступовавшы. Що вы там робылы?" (Сяргей Балахонаў)

Python

Цитата: Conservator от ноября  7, 2013, 18:57
мені більше подобається вираз "трудова інтеліґенція", тим паче, що нематеріяльний продукт, який я створюю, так само є продуктом, котрий виготовляється за допомогою певних засобів вир-ва...
А як щодо «трудового духовенства» та «трудової буржуазії», що займаються спасінням душ пролетарів та платять їм за самовіддану працю в ім'я прогресу?

Conservator

Цитата: Python от ноября  7, 2013, 19:24
А як щодо «трудового духовенства» та «трудової буржуазії», що займаються спасінням душ пролетарів та платять їм за самовіддану працю в ім'я прогресу?

вони нічого не проїзводять. луччє б ото йшли пільмєні ліпить.

інтеліґенція - не кляса, а прошарок, який може виступати за б.-я. клясу.
(Павло Чучка)

DarkMax2

В Харькове наземным будет только участок Салтовско-Заводской линии возле речки Перемышли. И это будет часть обычного метрополитена, а не "легкое".
Tej wojny nikt za nas nie wygra! © Wiedźmin III
Коли зчинять лемент: "Хто ж знав?!" — відповімо: "Ми".

З моїх снів ти утечеш над ранок,
Терпка, як аґрус, солодка, як біз.
Хочу снить чорні локи сплута́ні,
Фіалкові очі, мокрі від сліз.

DarkMax2

За Батьківщину можна боротися лише з армією іншої держави. А це - каральна акція режиму.

Pawlo

Консерваторе, я думаю не помилюсь якщо скажу що серед нас тут ниє жодного пролетаря
втім як майже не біло їх і серед самих більшовиків
Знай же ты моё решение-

DarkMax2

Цитата: Conservator от ноября  7, 2013, 17:49
у робітників немає батьківщини.
Вона-то є, проте і повсталі за Батьківщину свою боролись - вільну, рівноправну.
Коли представники однієї країни, держави, одного народу йдуть один на одного, казати, що хтось з них один "за Батьківщину", лукаво!

Conservator

Цитата: Pawlo от ноября  7, 2013, 19:41
Консерваторе, я думаю не помилюсь якщо скажу що серед нас тут ниє жодного пролетаря

в мене є бомажка токаря третього розряду, так що за пролетаря, як потреба стане, зійду :eat:

Цитата: Pawlo от ноября  7, 2013, 19:41
втім як майже не біло їх і серед самих більшовиків

серед членів перших складів ЦК - так. потім це вирівнювалося. існувала напівформальна квота, понад яку представників инших суспільних груп не набирали.
(Павло Чучка)

Pawlo

Цитата: DarkMax2 от ноября  7, 2013, 19:39
За Батьківщину можна боротися лише з армією іншої держави. А це - каральна акція режиму.
а що їм було робити коли місто практично в осаді а проти уряду іде бунт? здаватись без бою?

Цитироватьу робітників немає батьківщини.
і от за смерть кого в роки сталінського терору мені нескілечки не жалко так це  за смерть тих хто так само думав.
Знай же ты моё решение-

DarkMax2

Цитата: Pawlo от ноября  7, 2013, 19:46
а що їм було робити коли місто практично в осаді а проти уряду іде бунт? здаватись без бою?
Ні, але не правильно іншу сторону виставляти злою, зрадниками. Українець не зобов'язаний бути націоналістом. Вони боролися за свої ідеали (за непогані, до речі, в теорії).

Python

Цитата: Conservator от ноября  7, 2013, 19:26
прошарок, який може виступати за б.-я. клясу.
Ну так отож. Інтернаціоналізм (у формі глобалізації) більшою мірою відповідає інтересам великих капіталістів, ніж інтересам експлуатованих класів.

alant

Цитата: DarkMax2 от ноября  7, 2013, 19:47
Українець не зобов'язаний бути націоналістом. Вони боролися за свої ідеали (за непогані, до речі, в теорії).
Українець не зобов'язаний бути українцем.  :yes:
Я уж про себя молчу

Быстрый ответ

Обратите внимание: данное сообщение не будет отображаться, пока модератор не одобрит его.

Имейл:
Проверка:
Оставьте это поле пустым:
Наберите символы, которые изображены на картинке
Прослушать / Запросить другое изображение

Наберите символы, которые изображены на картинке:

√36:
ALT+S — отправить
ALT+P — предварительный просмотр