Главное меню
Мы солидарны с Украиной. Узнайте здесь, как можно поддержать Украину.

Геноцид іжорців або спустошена Інгрія

Автор DarkMax2, мая 30, 2012, 13:36

DarkMax2

Tej wojny nikt za nas nie wygra! © Wiedźmin III
Коли зчинять лемент: "Хто ж знав?!" — відповімо: "Ми".

З моїх снів ти утечеш над ранок,
Терпка, як аґрус, солодка, як біз.
Хочу снить чорні локи сплута́ні,
Фіалкові очі, мокрі від сліз.

LUTS

Цитата: RockyRaccoon от мая 31, 2012, 13:43

Прочитав з iнтересом. Iсторiя може повторитися,
Ну і нехай. Нам чужого не треба.
Я там де сонце на стінах. Я там де сонце на стелі. Танцюю танець пінгвіна. Страшно веселий...

Y tú vendrás marchando junto a mí y así verás tu canto y tu bandera florecer.

RockyRaccoon

Цитата: DarkMax2 от мая 31, 2012, 13:56
На что пан намекает
Я без намёков. Я прямо.
Хочу, щоби ви зрозумiли, що не все так просто, як здається, коли ви критикуєте сусiдню державу за то, що "не дає свободу i незалежнiсть" усiм, хто бажає. Сами як себе поведете в аналогичному випадку?
Цитата: LUTS от мая 31, 2012, 14:04

ЦитироватьПрочитав з iнтересом. Iсторiя може
повторитися,
Ну і нехай. Нам чужого не треба.
Вам уже Козак казав про державу.

Iskandar

Цитата: RockyRaccoon от мая 31, 2012, 08:15
геноциду. (Чому -ци-? А не -цi-?)

Правило

Цитата: RockyRaccoon от мая 31, 2012, 11:50
I нiхто менi не вiдповiдав: ви дадите незалежнiсть кримським татарам?

дасте

svidomit132

Питання незалежності Криму в інтересах кримсько-татарського народу в сучасних умовах не може бути вирішене в принципі, бо організації штибу "Русскій Крим" та їм подібні мають на це питання іншу (оплачувану) точку зору. На мою думку українці якось би домовилися з татарами, але для цього треба вчинити депортацію росіян. :)
Старі люди брехали, а я за ними повторюю.
Щоб бачити те, що є, і чому саме так є, – треба мати очі. А щоб не дозволити іншим це побачити – треба дати їм точку зору.

LUTS

Цитата: RockyRaccoon от мая 31, 2012, 14:18

Вам уже Козак казав про державу.
Я переживаю за Україну, як країну. А держава, така, яка вона є зараз, мене не цікавить. Крим належить до держави Україна, але це не Україна, в моєму розумінні цього слова.
Я там де сонце на стінах. Я там де сонце на стелі. Танцюю танець пінгвіна. Страшно веселий...

svidomit132

Цитата: Iskandar от мая 31, 2012, 14:26
Плохому танцору...
Угу одному танцюристу кримські татари заважали то він їх ампутував з історичної батьківщини, а чим ми гірші :???
Щоб бачити те, що є, і чому саме так є, – треба мати очі. А щоб не дозволити іншим це побачити – треба дати їм точку зору.

RockyRaccoon

Цитата: svidomit132 от мая 31, 2012, 14:22
На мою думку українці якось би домовилися з татарами, але для цього треба
вчинити депортацію росіян.
Тьфу ты! знову та же пiсня - "Клятi москалi!" - короткий переказ Конституцiї України! Набридло, чесно слово! Не можу бiльш це чути. Непробиваємо... :wall:

svidomit132

Цитата: RockyRaccoon от мая 31, 2012, 14:31
Цитата: svidomit132 от мая 31, 2012, 14:22
На мою думку українці якось би домовилися з татарами, але для цього треба
вчинити депортацію росіян.
Тьфу ты! знову та же пiсня - "Клятi москалi!" - короткий переказ Конституцiї України! Набридло, чесно слово! Не можу бiльш це чути. Непробиваємо... :wall:
Мені теж не дуже приємно читати на воротах "корєнних кримчан" написи "Татарам и хохлам просьба не беспокоить", але це ж не привід собі розбивти лоба об ці ворота, можна посто плюнути і піти туди де цього напису нема 8-)

П.С. А в чому проблема всі народи виходить депортувати можна, а росіян ні?
В чому їхня особливість?

Python

Депортація — метод трохи іншого часу, хоч і недалекого від сучасності.
Пролетареві ніколи вчити європейських мов, бодай би свою знати добре і на ній принести до своєї хати світло знання (Гнат Хоткевич)
ÆC CASALI NAXI PRASQURI: AHOV CÆRU, MERTVÆRI TÆ SLAVUTÆT!
Вони просили його: «Скажи: кетум», а він говорив: «сатем», і не міг вимовити правильно.
Хотелось бы также отметить, что "Питон" - это "мышиный язык" : "пи+тон". © АБР-2

Flos

Ще не слiд забувати про окупованi Буковину та Бесарабию.
Там, напевно, лютує тотальна жорстока українізація.
Хтось має інформацію про динаміку кількості румуномовного населення цих земель в умовах української окупацiї?
:???

svidomit132

Цитата: Python от мая 31, 2012, 14:43
Депортація — метод трохи іншого часу, хоч і недалекого від сучасності.
Оскільки історія має тенденцію спірального розвитку, виключати повторення тих чи інших методів аж ніяк не можна. Згадайте хоча б новітню історію розвалу СРСР і події в середньоазійських та кавказьких республіках.

svidomit132

Цитата: Flos от мая 31, 2012, 14:47
Хтось має інформацію про динаміку кількості румуномовного населення цих земель в умовах української окупацiї?
Аякже ж, зупиняєшся в румунському селі на Буковині розпитати дорогу, і відповідь чуєш "нУ шті", в мадярських селах Закарпаття  це звучить як "нем тудОм"- дуже жорстока "українізація" 8-)

Python

Колись чув, що молдавських шкіл в Україні більше, ніж українських у Молдові, хоча молдавських українців не так вже й мало.
Пролетареві ніколи вчити європейських мов, бодай би свою знати добре і на ній принести до своєї хати світло знання (Гнат Хоткевич)
ÆC CASALI NAXI PRASQURI: AHOV CÆRU, MERTVÆRI TÆ SLAVUTÆT!
Вони просили його: «Скажи: кетум», а він говорив: «сатем», і не міг вимовити правильно.
Хотелось бы также отметить, что "Питон" - это "мышиный язык" : "пи+тон". © АБР-2

Flos

Цитата: svidomit132 от мая 31, 2012, 14:51
Аякже ж, зупиняєшся в румунському селі на Буковині розпитати дорогу, і відповідь чуєш "нУ шті", в мадярських селах Закарпаття  це звучить як "нем тудОм"- дуже жорстока "українізація" 8-)

Ага, ще тримаються брати... А коли вже їм волю дасте?
Кажуть, у Татарбунарах наших лише третина залишилась, решта - окупанти понаїхали ...

LUTS

:D При теперішній владі українізація? Ви з якої планети?

Iskandar

За влади сiкхiв (ваших братiв з жовто-блакитностi, до речi) тривала мусульманiзацiя дардомовних гiр тiльки зiнтенсувалася...

Flos

Цитата: LUTS от мая 31, 2012, 15:01
При теперішній владі українізація? Ви з якої планети?

Та я не знаю, тому й запитую....
:donno:
Переважна більшість українців в українській Бессарабії - це ще з радянських часів українізація?

svidomit132

Цитата: Flos от мая 31, 2012, 14:58
Цитата: svidomit132 от мая 31, 2012, 14:51

Ага, ще тримаються брати... А коли вже їм волю дасте?
Кажуть, у Татарбунарах наших лише третина залишилась, решта - окупанти понаїхали ...
Першу окупаційну помилку здійснив Ярослав Мудрий недалекоглядно окупувавши простори на північний схід від Києва, другу окупаційну помилку здійснив Святослав Хоробрий окупувавши простори на південний захід від Києва, а теперішній стан тільки наслідки їхньої недалекоглядної політики, ось росіян ми звільнили від нашої окупації, а вони далі плачуть за маминою цицькою 8-)

LUTS

Цитата: Flos от мая 31, 2012, 15:05

Переважна більшість українців в українській Бессарабії - це ще з радянських часів українізація?
По-вашому всі українці колись були українізовані?

Flos

Цитата: LUTS от мая 31, 2012, 15:07

Можливо, це не українізація, а звичайна окупацiя, так?

Flos

Цитата: svidomit132 от мая 31, 2012, 15:06
окупувавши простори на південний захід від Києва

Пора  вам вже додому....

svidomit132

Цитата: Flos от мая 31, 2012, 15:05
Цитата: LUTS от мая 31, 2012, 15:01
При теперішній владі українізація? Ви з якої планети?

Бесарабія або ж Князівство Волоське або ж  Господарство Молдавське завжди входило в орбіту інтересів Князівства Руського, і з давніх давен там проживало змішане молдавсько- українське населення, в питаннях співжиття двох народів склалася унікальна ситуація-існують "молдавсько-українські" села (до речі Софія Ротару з такого села) з іншими народами українці чомусь так активно не змішувалися. :yes:

LUTS

Цитата: Flos от мая 31, 2012, 15:11
Цитата: LUTS от мая 31, 2012, 15:07

Можливо, це не українізація, а звичайна окупацiя, так?
Ви часом не єврей? (так, цікаво просто)

Быстрый ответ

Обратите внимание: данное сообщение не будет отображаться, пока модератор не одобрит его.

Имейл:
Проверка:
Оставьте это поле пустым:
Наберите символы, которые изображены на картинке
Прослушать / Запросить другое изображение

Наберите символы, которые изображены на картинке:

√36:
ALT+S — отправить
ALT+P — предварительный просмотр