Mi, ankoraux mi kaj ankorauxfoje mi.
(W.Tenn)
-Sed al vi ne sxajnas, ke vi povus fine desxiri si de tiu komikso kaj almenaux malmulte auxskulti, kion al vi diras antaux la granda adventuro in historio de homaro? Finfine, vi riskos via makaronia kolo. - Agaco eksplicite plenis profesoron Raddlon gxis plejn maldensajn grizajn hararojn.
Makkarti rulis in bosho bulon de macxa tabako kaj kunpremis lipojn, poste penseme rigardacxis al emajla konkajxo in dek kvin futoj de enorma diafana kesto, volvita per dratoj, super kiu laboris profesoro. Neatendite el lia bisxo eldevigis longa bruna strio kaj sonore albatigxis pri (in) (ударилась о) bronza krano super konkajxo.
Profesoro eksaltis. Makkarti ridetis.
- Min nomas (кличут) ne Makaronia kolo, - remarkis li, longe prononcante (протяжно выговаривая) vortojn. - Mia alnomo (кликуха) estas Ansera Kolo. Kaj entute (ваще) min konas kaj respektas in cxiu amerika prizono, ecx tie cxi, in Norda Karolino. "Makkarti Ansera Kolo, dek tagoj pro vagado (бродяжничество)" - tio estas prave. Aux ankoraux: "Makkarti Ansera Kolo, dudek tagoj por drinkado kaj huliganajxo" - tio ankaux prave estas. Sed Makaronia Kolo min neniam ne vokis. - Li silentadis (помолчал), suspiris, kaj krano super konkajxo ree tintis. - Auxkultu, pacxjo (папаша), mi ja tin kion petis? Tason de kafo kaj macxadi, pove ion (может, чего). Kaj kum tiu masxino de tempo ti mem al mi alkrocxigxis.
- Cxu por vi nenio ne signifas, ke baldaux vi trovos sin cent dek milionoj de jaroj in pasintenco - in la tempoj, kiam ne ekzistis ecx praulojn de homo?
- Nee. Al mi tute egale.
Eksa cxefo de fizika fakultato Brindlhama negoca kolegio kum abomeno ?
(скривился) kaj rigardacxis tra dika lensoj al vejna trampo kum ? (обветренный) fizionomio, al jena li devis konfidi laboron de tuta lia vivo.
korektu

kiel estos "скривиться", "обветренный"?
kaj kiel estos "ваще", "кликуха", "кликают"?