Главное меню
Мы солидарны с Украиной. Узнайте здесь, как можно поддержать Украину.

Як українізувати мігрантів?

Автор alant, сентября 19, 2013, 18:03

Сергий

Цитата: LUTS от сентября 20, 2013, 00:16
Ви не думали секту заснувати? Могли б знайти чимало послідовників. І грошей було б море. Це прибуткова справа.  :smoke:
А чому б вам за цю справу не взятися?  :??? Як на мене секта - це просто слово для позначення тих козацьких громад, які відокремлюють себе від людства. Не знаю як ви, а я відокремлюватись особливого бажання не маю. Мені більше до вподоби бути просто громадянином країни України у складі планетарного загальнолюдського всекозацького суспільства.

LUTS

Цитата: Сергий от сентября 20, 2013, 00:22
Цитата: LUTS от сентября 20, 2013, 00:16
Ви не думали секту заснувати? Могли б знайти чимало послідовників. І грошей було б море. Це прибуткова справа.  :smoke:
А чому б вам за цю справу не взятися?  :??? Як на мене секта - це просто слово для позначення тих козацьких громад, які відокремлюють себе від людства. Не знаю як ви, а я відокремлюватись особливого бажання не маю. Мені більше до вподоби бути просто громадянином країни України у складі планетарного загальнолюдського всекозацького суспільства.
Я поглядів ваших не розділяю. Який же з мене засновник секти?
Я там де сонце на стінах. Я там де сонце на стелі. Танцюю танець пінгвіна. Страшно веселий...

Y tú vendrás marchando junto a mí y así verás tu canto y tu bandera florecer.

Сергий

Цитата: LUTS от сентября 20, 2013, 00:26
Зате гроші великі - ви ж самі сказали :)

LUTS

Цитата: Сергий от сентября 20, 2013, 00:29
Цитата: LUTS от сентября 20, 2013, 00:26
Зате гроші великі - ви ж самі сказали :)
Та мені гроші не треба. Це я вам запропонував, тим більше у вас класичне сектантське мислення.  :yes:
Я там де сонце на стінах. Я там де сонце на стелі. Танцюю танець пінгвіна. Страшно веселий...

Сергий

Цитата: LUTS от сентября 20, 2013, 00:32
Тим більше у вас класичне сектантське мислення.  :yes:
Можна з цього місця докладніше?  :what:

alant

Цитата: Сергий от сентября 20, 2013, 00:36
Воно вам треба? Краще б спробували покозачити вьетнамців і циган, наприклад :)
Я уж про себя молчу

LUTS

Цитата: Сергий от сентября 20, 2013, 00:36
Зацикленість на одній темі. Повторювання ключових ідей та термінів цієї теми у кожному повідомленні.

Сергий

Цитата: LUTS от сентября 20, 2013, 00:42
Зацикленість на одній темі. Повторювання ключових ідей та термінів цієї теми у кожному повідомленні.
По моєму це ви схильні бачити в словах з мого словникового запасу унікальні ідеї і терміни. Особисто для мене нічого занадто унікального в цьому немає. Це очевидні речі.  :donno: Ви так само можете сказати, що той хто вживає слова "Бог", "воля", "українці" чи "людина" - це сектанти. І в деякому сенсі це буде правда - бо ці слова вживають не всі, але ті хто їх вживає - часом вживають їх досить часто, при кожній нагоді. :donno: Так, мене з одного боку забавляє, що люди так на ці речі реагують. Але з іншого боку мені дійсно сумно - що важливий шмат нашої світоглядної і історичної пам'яті практично знищено, сучасне покоління вкладає у старовинні, дорогі нашим предкам слова інший зміст. :??? Це не менша втрата ніж якби на Україні повністю зникли лемки чи гуцули з їхньою своєрідною мовою і субкультурою.  :donno:

Conservator

Цитата: alant от сентября 20, 2013, 00:40
Краще б спробували покозачити вьетнамців і циган, наприклад :)

нас козачити не треба, нам і так добре :eat:

p.s. про своє ставлення до козацтва як бандоти й чи не найтемнішої сторінки в історії людства я тут багато разів писав.
Ленін - апо! Ленін - квітя! / Ленін - сонце у зеніті! / Ленін - Партії отиць! / Ленін - буржуям кониць! / Ленін - Карла Маркса син, / їх нам дав Єрусалим!
(Павло Чучка)

"Тильки мы помыслылы, абыхом ку вере наськой истинной ботяна повернуты, яко обачылы в сьроде обитанья оных птыц вас – попов папэжских. И що ж тэпэр маемо? Горэ, бида, огорченье! Ибо крычаты сталы тыя птыцы святодавныя: «Аллах акбар!», од вас одступовавшы. Що вы там робылы?" (Сяргей Балахонаў)

Lodur

Цитата: Conservator от сентября 20, 2013, 08:44p.s. про своє ставлення до козацтва як бандоти й чи не найтемнішої сторінки в історії людства я тут багато разів писав.
А руськi князi хiба не бандотою були?
8-й Девственник Лингвофорума

If the doors of perception were cleansed, everything would appear to man as it is: infinite. (W. Blake)
Какая потребителю разница, какой продукт лучше не работает?.. (Awwal12)

Сергий

Цитата: Lodur от сентября 20, 2013, 08:54
Цитата: Conservator от сентября 20, 2013, 08:44p.s. про своє ставлення до козацтва як бандоти й чи не найтемнішої сторінки в історії людства я тут багато разів писав.

серед правлячих отаманів всіх часів і народів завжди було багато душогубів і злодіїв. але робити узагальнення на рядове козацтво м'яко кажучи неправильно. :no:

alant

Читав про самураїв, теж бандити, а японці пишаються :donno:
Я уж про себя молчу

LUTS

Цитата: alant от сентября 20, 2013, 11:20
Читав про самураїв, теж бандити, а японці пишаються :donno:
А скандинави вікінгами. Так всюди.

LUTS

Ще й якими

Abdylmejit

Козаки - цеж УКРАЇНСЬКІ самураї і  вікінгі,  пасіонарії і лицарі ( вільні люди з волі Божої")! :yes:

Conservator

теж :yes:

але з козаками инший випадок. руські князі були історично проґресивним явищем, оскільки вони цивілізували місцеве населення, створили тут державну структуру. їхні бандитські походи не були самоціллю.

а для козаків (і зокрема запорозьких) здобуття "хлібу козацького", тобто грабунки, руйнування та работоргівля, а також єврейські погроми, були основним заняттям. а так званий захист населення східних земель Речі Посполитої та участь у її походах - то так, дрібний додаток.

козаки=злочинці, розбійники, убивці, ґвалтівники та работоргівці.
Ленін - апо! Ленін - квітя! / Ленін - сонце у зеніті! / Ленін - Партії отиць! / Ленін - буржуям кониць! / Ленін - Карла Маркса син, / їх нам дав Єрусалим!
(Павло Чучка)

"Тильки мы помыслылы, абыхом ку вере наськой истинной ботяна повернуты, яко обачылы в сьроде обитанья оных птыц вас – попов папэжских. И що ж тэпэр маемо? Горэ, бида, огорченье! Ибо крычаты сталы тыя птыцы святодавныя: «Аллах акбар!», од вас одступовавшы. Що вы там робылы?" (Сяргей Балахонаў)

Conservator

Цитата: Сергий от сентября 20, 2013, 09:37
серед правлячих отаманів всіх часів і народів завжди було багато душогубів і злодіїв. але робити узагальнення на рядове козацтво м'яко кажучи неправильно.

членство у організованому злочинному угрупованні (зокрема у козацтві) - це вже злочин. хоча й менш серйозний, ніж активна участь у його діях.
(Павло Чучка)

DarkMax2

Tej wojny nikt za nas nie wygra! © Wiedźmin III
Коли зчинять лемент: "Хто ж знав?!" — відповімо: "Ми".

З моїх снів ти утечеш над ранок,
Терпка, як аґрус, солодка, як біз.
Хочу снить чорні локи сплута́ні,
Фіалкові очі, мокрі від сліз.

Conservator

Цитата: alant от сентября 20, 2013, 11:20
Читав про самураїв, теж бандити, а японці пишаються

то проблеми японців. частина гамериканців (не всі, звісно) он скиданням атомних бомб на Хіросиму й Нагасакі пишаються, до 1970-х на авіяпарадах "Еноду Ґей" глядачі організовано зустрічали оплесками...
(Павло Чучка)

Conservator

Цитата: DarkMax2 от сентября 20, 2013, 12:20
Злочином є лише те, що протизаконно.

є таке поняття - злочин проти людства. єдиний випадок, за якого можлива зворотня дія кримінального законодавства. инакше й значну частину вбивств, здійснених під час Голокосту, можна було б виправдати, бо за тодішнім законодавством усе було законно.

не кажучи вже про те, що законодавство Речі Посполитої було слабко кодифікованим, а нормативно-правові акти (як постійні, як Литовський статут для земель ВКЛ, так і тимчасові, як соймові конституції) не передбачали всіх можливих колізій і в инших випадках суди самі вирішували, що є законним, а що ні. не можна проектувати сучасну для нас юридичну практику на ранньомодерний час.
(Павло Чучка)

DarkMax2

Цитата: Conservator от сентября 20, 2013, 12:24
Цитата: DarkMax2 от сентября 20, 2013, 12:20
Злочином є лише те, що протизаконно.

є таке поняття - злочин проти людства. єдиний випадок, за якого можлива зворотня дія кримінального законодавства. инакше й значну частину вбивств, здійснених під час Голокосту, можна було б виправдати, бо за тодішнім законодавством усе було законно.
Ну, це лукавство, бо цей закон глибше 20 ст. не використовують.

Supervisor

ЦитироватьЯк українізувати мігрантів
Ніяк. Їм потрібно допомогти виїхати.

ЦитироватьНавіть при повному поверненні заробітчан Україна вже через 7-10 років зіткнеться з проблемою нестачі робочої сили і єдиним способом її поповнення стане активна імміграційна політика.  По суті, Україна стоїть перед дилемою: або залучення в країну іммігрантів на основі зваженої міграційної політики, або неконтрольований їх приплив після досягнення критично низької чисельності населення держави.
Типова ліберальна шизофренія. З одного боку, ліберасти кажуть, що в Україні зайве населення, яке "не вписується в ринок", бо не потрібне для сучасного високоавтоматизованого виробництва, а з іншого - треба завозити мігрантів, бо нестача робочої сили.
Для прихильників легалізації мігрантів: згоден на легалізацію, тільки якщо ви пропишете декілька їхніх сімей в своїй квартирі.

Rōmānus

Цитата: Abdylmejit от сентября 19, 2013, 23:18
[для жінок з 55 до 60 років і для чоловіків - з 60 до 62 років.
Жена - лучший друг человека?  :o
Надежда - мать дураков (с) Литовская пословица

Pawlo

Зараз Україна просто не готова приймати мігрантів. які мігранти якщо ми досі до пуття не інтегрували Донбас і Крим?
Лучше смерть, как избавление,
Чем быть первой средь рабынь.
Знай же ты моё решение-
Мой ответ: «Навеки сгинь!»

DarkMax2

Цитата: Pawlo от сентября 20, 2013, 14:29
Зараз Україна просто не готова приймати мігрантів. які мігранти якщо ми досі до пуття не інтегрували Донбас і Крим?
:wall:

Быстрый ответ

Обратите внимание: данное сообщение не будет отображаться, пока модератор не одобрит его.

Имейл:
Проверка:
Оставьте это поле пустым:
Наберите символы, которые изображены на картинке
Прослушать / Запросить другое изображение

Наберите символы, которые изображены на картинке:

√36:
ALT+S — отправить
ALT+P — предварительный просмотр