Главное меню
Мы солидарны с Украиной. Узнайте здесь, как можно поддержать Украину.

Що ви зараз робите?

Автор Feruza, декабря 25, 2011, 11:00

SIVERION

There is no conversation more boring than the one where everybody agrees (Michel de Montaigne) ;[пол:мужской]

Awwal12

Цитата: Drundia от декабря 25, 2011, 13:24
Жах, якась зараза поширюється лїнґвофорумним шляхом. Учора голова болїла...
А часник на що?.. Я сьогодні вже один зубчик з'їв.
Фашиствующий имперец, асексуал и многожёнец, татарофоб, заслуженный функционер РПЦ. Слушает радио "Радонеж" и терпеть не может счастливых людей.

"Да здравствуют ДОЯРКИ!! Потому что доярки - это раса сверхчеловеков. За ними будущее планеты. Они переживут даже атомную войну, потому что доярки вечны, ибо хтоничны. И дадут потомство, которое тоже будет доярами и доярками. Ура, товарищи!.." (c) Awwal12

Drundia

Боюся після часнику в мене ікла відваляться.

DarkMax2

Tej wojny nikt za nas nie wygra! © Wiedźmin III
Коли зчинять лемент: "Хто ж знав?!" — відповімо: "Ми".

З моїх снів ти утечеш над ранок,
Терпка, як аґрус, солодка, як біз.
Хочу снить чорні локи сплута́ні,
Фіалкові очі, мокрі від сліз.

Python

Пишу програму для планування роботи, що знаходить незавершені фрагменти в текстах програм і пропонує їх доробити. Пишу її на Clojure, тому робота йде швидко.
Пролетареві ніколи вчити європейських мов, бодай би свою знати добре і на ній принести до своєї хати світло знання (Гнат Хоткевич)
ÆC CASALI NAXI PRASQURI: AHOV CÆRU, MERTVÆRI TÆ SLAVUTÆT!
Вони просили його: «Скажи: кетум», а він говорив: «сатем», і не міг вимовити правильно.
Хотелось бы также отметить, что "Питон" - это "мышиный язык" : "пи+тон". © АБР-2

Feruza

Цитата: Drundia от декабря 25, 2011, 18:49
Боюся після часнику в мене ікла відваляться.
Не бійтеся. Я часник їм дуже часто  і зуби в мене не відвалюються.

Drundia

Python

Пролетареві ніколи вчити європейських мов, бодай би свою знати добре і на ній принести до своєї хати світло знання (Гнат Хоткевич)
ÆC CASALI NAXI PRASQURI: AHOV CÆRU, MERTVÆRI TÆ SLAVUTÆT!
Вони просили його: «Скажи: кетум», а він говорив: «сатем», і не міг вимовити правильно.
Хотелось бы также отметить, что "Питон" - это "мышиный язык" : "пи+тон". © АБР-2

Drundia

Їхня відсутність чудово пояснює, чому вони не відвалюються.

Sirko

Цитата: Awwal12 от декабря 25, 2011, 11:45
Так це зараз, а ви усе про зараз якихось. Одне знущання над чоловіком!..  ;)

:o  Awwal12 Ферузі чоловік?

Feruza

Я ще маленька дівчинка і я ще ні з ким не одружилася

I.G.B.

Аз, Буквы изВедав, Глаголю: Добро Есть. Живете Sело Земным, Iже да Иже. Как же, Люди, Мыслите о Наших Оных Покоях?.. Реки Слово Твердо. Укажут возле сФер-то Херувимы, в печали ὦтеЦ или Червь.

Feruza

Ні!  :no: Так Ви ще з помилками пишете!
ні на кому не буду одружуватись.)

Artiemij

Цитата: Feruza от декабря 30, 2011, 20:21
Не помилки, а технічні обмеження
Я тартар!

I.G.B.

дура! акромя тэбе з кэм мени одруживатеся то!
Аз, Буквы изВедав, Глаголю: Добро Есть. Живете Sело Земным, Iже да Иже. Как же, Люди, Мыслите о Наших Оных Покоях?.. Реки Слово Твердо. Укажут возле сФер-то Херувимы, в печали ὦтеЦ или Червь.

I.G.B.

загали спилкуватыся отож завжды потреба николи навзнич!!!

I.G.B.

ёпрст эврибади мабуть николы тремайте зустричь!!!

I.G.B.

тэрминова зустричь навколы колы!??

I.G.B.

Feruza

I.G.B.

Feruza

Цитата: I.G.B. от декабря 30, 2011, 20:26

дура! акромя тэбе з кэм мени одруживатеся то!
На кому хочете,але не на мені!

I.G.B.

Demetrius

Це ви зараз так кажете, а потім може й передумаєте. ;D

I.G.B.

сейчас посмотрел ще рас "книгу илая" - там хорошие эпизоды есть

Быстрый ответ

Обратите внимание: данное сообщение не будет отображаться, пока модератор не одобрит его.

Имейл:
Проверка:
Оставьте это поле пустым:
Наберите символы, которые изображены на картинке
Прослушать / Запросить другое изображение

Наберите символы, которые изображены на картинке:

√36:
ALT+S — отправить
ALT+P — предварительный просмотр