Главное меню
Мы солидарны с Украиной. Узнайте здесь, как можно поддержать Украину.

Прикра вiдсутнiсть

Автор andrewsiak, мая 21, 2005, 15:08

andrewsiak

Минулого мiсяця у Києвi я ходив зi знайомим швейцарцем на Петрiвку, сподiваючись знайти там пiдручник укранськоï для iноземцiв, оскiльки швейцарцю дуже подобається наша крана, i вiн хоче вивчити украïнську мову. Але виявилося, що такого пiдручника (англiйською мовою, не кажучи про iншi мови) не iснує в природi - продавцi лише руками розводили. Дивно, що за 15 рокiв незалежностi, Мiнiстерство освiти так i не спромоглося видати таку, досить необхiдну, як на мене, книжку... Може панство щоcь може порекомендувати?..
той ще ся не вродив, щоб усім догодив.

Amateur

Цитата: andrewsiakАле виявилося, що такого пiдручника (англiйською мовою, не кажучи про iншi мови) не iснує в природi - продавцi лише руками розводили.
Чи Пан не вважає російську за мову, навіть за іншу? :mrgreen:
Мабуть є підручник для іноземців, написаний цілком українською? Це було б краще, ніж ніщо.

Digamma

Цитата: andrewsiakне iснує в природi
Лише на Петрівці. ;)
Ціни надаю за //amazon.com:
- Olena Bekh, James Dingley. Teach Yourself Ukrainian: A Complete Course forBeginners. London: Teach Yourself Books, 1997. (~$10)
- Stefan Pugh and Ian Press. Colloquial Ukrainian: A Complete Language //course.london & New York: Routledge, 1994. (~$35)
- Zirka Derlycia. Everyday Ukrainian: A Practical Basic Course. Guiford: Audio-Forum, 1993.  (~$180 :o)
- Olena Bekh, Jim Gingley. Ukrainian Phrasebook. London: Lonely PlanetPublication, 1996. (~$10)
тощо...

На Амазоні їх хоч греблю гати, та й на Книзі подекуди трапляються.

Добавлено спустя 2 минуты 30 секунд:

Ще подивись ресурси університету Альберти (Канада): http://www.ualberta.ca/~ulec/
"Я родился на корабле, но куда он плыл и откуда никто не помнит..."

Ревета

Цитата: andrewsiakМинулого мiсяця у Києвi я ходив зi знайомим швейцарцем на Петрiвку, сподiваючись знайти там пiдручник укранськоï для iноземцiв, оскiльки швейцарцю дуже подобається наша крана, i вiн хоче вивчити украïнську мову. Але виявилося, що такого пiдручника (англiйською мовою, не кажучи про iншi мови) не iснує в природi - продавцi лише руками розводили. Дивно, що за 15 рокiв незалежностi, Мiнiстерство освiти так i не спромоглося видати таку, досить необхiдну, як на мене, книжку... Може панство щоcь може порекомендувати?..
Я зустрічав і на Петрівці, в квадраті на пл. Слави такі підручники, навіть на дисках було. Треба запитувати у відділах, де продається українська книжка. Це не товар Петрівки.:)

Digamma

До речі, може хто знає де у Києві можна придбати оригінальний National Geographic? (не російське/українське видання, а native american)
"Я родился на корабле, но куда он плыл и откуда никто не помнит..."

RawonaM

Цитата: andrewsiakАле виявилося, що такого пiдручника (англiйською мовою, не кажучи про iншi мови)
Є кілька підручників російською. Якщо він знає російську.
Також є сайти в і-неті http://www.google.com/search?hl=en&q=learn+ukrainian&spell=1
Існує і курс Пімзльор для початківців.

andrewsiak

той ще ся не вродив, щоб усім догодив.

Быстрый ответ

Обратите внимание: данное сообщение не будет отображаться, пока модератор не одобрит его.

Имейл:
Проверка:
Оставьте это поле пустым:
Наберите символы, которые изображены на картинке
Прослушать / Запросить другое изображение

Наберите символы, которые изображены на картинке:

√36:
ALT+S — отправить
ALT+P — предварительный просмотр