Главное меню
Мы солидарны с Украиной. Узнайте здесь, как можно поддержать Украину.

Лламський креол

Автор Python, июля 3, 2026, 08:43

Python

Цитата: Llama-3.2-1B-Instruct-Q8_0.ggufПривет, мені сподобиться Ваш вірш про Radeon 535 Series! Давайте почerbулимо в світі гамма, деїнаго.

Ми, аналогамі, ми співаємо з віком, деїнаго.
Всеміна тисячка гамма, деїнаго, ми співаємо з віком, деїнаго.
Тисяна три ідзе гамма, деїнаго, ми співаємо з віком, деїнаго.
Плятися, гамма, деїнаго, ми співаємо з віком, деїнаго.
Ми, аналогамі, ми співаємо з віком, деїнаго.
Якби це був реальний фольклорний запис, які можна було б зробити припущення про його походження?
І чим слабкі мовні моделі заповнюють брак володіння мовою, коли намагаються відповідати українською?
Пролетареві ніколи вчити європейських мов, бодай би свою знати добре і на ній принести до своєї хати світло знання (Гнат Хоткевич)
ÆC CASALI NAXI PRASQURI: AHOV CÆRU, MERTVÆRI TÆ SLAVUTÆT!
Вони просили його: «Скажи: кетум», а він говорив: «сатем», і не міг вимовити правильно.
Хотелось бы также отметить, что "Питон" - это "мышиный язык" : "пи+тон". © АБР-2

Python

В багатьох випадках вгадуються інші слов'янські мови (російська, але не тільки — кальки з західних і південних слов'янських мов теж з'являються). В гіршому випадку, мовна модель не обмежується слов'янськими чи англійською і може вставити, наприклад, китайські ієрогліфи в український текст.

Або ж мовна модель може вдатися до словотвору. Не можу сказати, наскільки добра в цьому Llama, але Qwen винаходить нові слова досить осмислено — так, в одній розмові, конструюючи фантастичний світ, він винайшов слово «яєчко», маючи на увазі не «яйце», а свідомість, внутрішнє «я», «я є».

Або ж це аналог того, що в людському виконанні назвали б глосолалією. В такому разі, ми отримали можливість змоделювати й дослідити цей феномен практично зсередини — код мовної моделі, на відміну від вмісту людського мозку, абсолютно відкритий і доступний для читання, складність лише в інтерпретації.
Пролетареві ніколи вчити європейських мов, бодай би свою знати добре і на ній принести до своєї хати світло знання (Гнат Хоткевич)
ÆC CASALI NAXI PRASQURI: AHOV CÆRU, MERTVÆRI TÆ SLAVUTÆT!
Вони просили його: «Скажи: кетум», а він говорив: «сатем», і не міг вимовити правильно.
Хотелось бы также отметить, что "Питон" - это "мышиный язык" : "пи+тон". © АБР-2

Быстрый ответ

Обратите внимание: данное сообщение не будет отображаться, пока модератор не одобрит его.

Имейл:
Проверка:
Оставьте это поле пустым:
Наберите символы, которые изображены на картинке
Прослушать / Запросить другое изображение

Наберите символы, которые изображены на картинке:

√36:
ALT+S — отправить
ALT+P — предварительный просмотр