0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
В Болгарії розпочалися зйомки російського високобюджетного фільму у жанрі фентезі «Дракони» за романом українських письменників Марини і Сергія Дяченків, який продюсує відомий російсько-американський режисер і продюсер Тимур Бекмамбетов. Про це повідомляє Newsru.com з посиланням на прес-службу російської кінокомпанії Bazelevs production. Режисером фільму є дебютант Індар Джендубаєв, що працював другим режисером у голлівудському проекті Тимура Бекмамбетова «Президент Лінкольн: мисливець на вампірів». За словами креативного продюсера проекту Ігоря Цая, вибір цієї кандидатури невипадковий. «Це усвідомлене рішення: ми хотіли, щоб історію, орієнтовану насамперед на тінейджерів, знімав саме молодий режисер, і Індар відмінно з цим справляється»,- сказав креативний продюсер. За сюжетом стрічка «Дракони» - історія кохання молодої людини-дракона і доньки князя. В розпал весілля дівчину викрадає дракон і забирає в свій замок на острові. В ролі людини-дракона дебютує Матвій Ликов - модель, син відомого актора Олександра Ликова. Доньку князя у стрічці грає актриса Марія Поєзжаєва, яка відома за фільмом «Клас корекції». Оператором «Драконів» став Сергій Трофимов («Нічний Дозор», «Денний Дозор», «Іронія долі. Продовження», франшиза «Ялинки»), а художником-постановником - Григорій Пушкін («Піддубний», «Кухня в Парижі», «9 рота»). Прем'єра фільму в Росії запланована на осінь наступного року.
Те, кто читал «Ритуал» Дяченко, наверняка помнят сюжет: человек-дракон не хочет исполнять ритуал поедания принцессы, для чего пытается устроить так, чтобы девушку спас доблестный рыцарь. «Вы крайне удивитесь: основная линия истории похожа, но очень многое мы поменяли и добавили. Зрители, знакомые с романом, увидят очень много нового», — говорит Джендубаев.По сюжету фильма в разгар свадьбы княжну Мирославу похищает дракон Арман, унося в свой замок на острове. Родные и жених остаются в прошлом, девушка пребывает в заточении в странной компании диковинной Руконожки и загадочного молодого человека. Но кто он, как оказался на острове? Она раскроет эту тайну слишком поздно. Любовь к человеку-дракону обернется пыткой для них обоих.
під жіночим псевдом.
Найчитаним є фантаст.
Quote from: Conservator on February 5, 2015, 21:28під жіночим псевдом.Я думав, що про таке крім мене ніхто не думав Вау!
а що за роман?
Quote from: Pawlo on February 6, 2015, 03:59а що за роман?Я просто думав, що якщо писатиму, то треба буде так зробити.А щодо Кокотюхи питайте Концерва.
Quote from: DarkMax2 on February 6, 2015, 09:15Quote from: Pawlo on February 6, 2015, 03:59а що за роман?Я просто думав, що якщо писатиму, то треба буде так зробити.А щодо Кокотюхи питайте Концерва.а чому не під власним?
Якщо мені видавець каже, що треба написати під жіночим псевдонімом соціальний роман, я це роблю.
...ваш автор, сам будучи автором кількох таких історій, написаних, звісно ж, під жіночими псевдонімами - коли жінка пише про страждання жінки, в це краще віриться...
ЕЛЬФ, а, чол., ЕЛЬФА, и, жін. У старогерманській міфології — доброзичливий дух природи, який нібито жив у повітрі, землі, горах і т. ін. — Ти казала, що в кожній квітці живе маленький ельф або ельфа, що вони щоночі виходять з квіток і грають, танцюють, співають (Леся Українка, III, 1952, 487); Ельфи веселі водять беззвучні танки і росу п'ють з похилених квіток (Гнат Хоткевич, II, 1966, 305); * У порівняннях. Яка ти була тоді гарна! Мов ельфа, уквітчана росою... (Леся Українка, III, 1952, 682).Словник української мови: в 11 томах. — Том 2, 1971. — Стор. 475.
А звідки Сапковський узяв краснолюдів — вони десь присутні в польському фольклорі? Якщо так, то й у сусідніх народів (включаючи українців) вони цілком можуть бути.
А звідки Сапковський узяв краснолюдів — вони десь присутні в польському фольклорі?
With Quick-Reply you can write a post when viewing a topic without loading a new page. You can still use bulletin board code and smileys as you would in a normal post.