0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Що, серйозно так треба?
А "дадим" як? А "дадут"?
Quote from: Zavada on June 18, 2015, 15:03Дасте.Що, серйозно так треба? А "дадим" як? А "дадут"?
Дасте.
Паду ли я, стрелой пронзённый,Иль мимо пролетит она?Чи гепнусь я, дрючком продертий,Чи може прошпендерить вiн?Вибачте, що цитую старий віршик, який висміює українську мову, але вся тема мені його нагадує.
Брюссель-Капустин
Паду ли я, стрелой пронзённый,Иль мимо пролетит она?Чи гепнусь я, дрючком продертий,Чи може прошпендерить він?Вибачте, що цитую старий віршик, який висміює українську мову, але вся тема мені його нагадує.
Quote from: maratonisto on September 18, 2015, 10:32Вибачте, що цитую старий віршик, який висміює українську мову, але вся тема мені його нагадує.У вас зовсім нема почуття гумору?
Вибачте, що цитую старий віршик, який висміює українську мову, але вся тема мені його нагадує.
Ви як прихильник однієї висміюваної через безглузді стереотипи мови мали б не поділяти безглузді стереотипи щодо інших
джоуль -> джовель!
Quote from: DarkMax2 on June 18, 2015, 09:38джоуль -> джовель!В ориґіналі джул
"Although some people of this name call themselves (dʒaʊl), and others (dʒəʊl) [the OED format for /dʒoʊl/], it is almost certain that J. P. Joule (and at least some of his relatives) used (dʒuːl)."
Quote"Although some people of this name call themselves (dʒaʊl), and others (dʒəʊl) [the OED format for /dʒoʊl/], it is almost certain that J. P. Joule (and at least some of his relatives) used (dʒuːl)."
Вигадав: Смарагдові Собаки - СС
Петропавловськ (каз. Петропавл) -> Петропавель.
Заявители, проживающие в городах либо регионах городов Астана, Караганда, Оскемен, Восточный Казахстан, Костанай, Павлодар, Петропавль, Северный Казахстан и желают открыть краткосрочную Шенгенскую визу в Литву, могут подавать документы в Визовый Центр Литвы, который находится в городе Астана.
With Quick-Reply you can write a post when viewing a topic without loading a new page. You can still use bulletin board code and smileys as you would in a normal post.