Главное меню
Мы солидарны с Украиной. Узнайте здесь, как можно поддержать Украину.

*censored

Автор Sandar, ноября 2, 2020, 16:47

Sandar

Цитата: Python от ноября  2, 2020, 11:29
Теж помітив (у цитатах однієї дискусії), що Негребецький чимось желехівкоподібним пише. Давно він цим захопився? І в чому саме відмінності від желехівки?
Захопився він цим десь з півроку назад. Дебіл дебілом. Сам собі суперечить, бо псіхує через розхитування норми (на галичан наїжає), а тут бац — і желехівкою пише. Він ніколи не справляв враження розумної людини.
Різниця з желехівкою така, шо в нього сучасна мова і він просто викоричтовує фонетичний принцип для свого діалекту.

Zavada

В трамваях, на улицах – всюду подряд
Висит и гремит безобразный мат.
Но только не гневайтесь так сурово –
Теперь это – «гласность», «свобода слова»!
Эдуард Асадов

Sandar

Цитата: Zavada от ноября  2, 2020, 17:12
Цитата: Sandar от ноября  2, 2020, 16:47
псіхує

Цитата: Sandar от ноября  2, 2020, 16:47
наїжає

Це якою мовою?
Слухай, кацапе нещасний, згинь, шоб я тебе не бачив. Іди в російські розділи і там своїх співвітчизників поправляй. Це не твоя мова, шоб ти тут умнічав.

Zavada

Offtop
Цитата: Sandar от ноября  2, 2020, 17:22
Слухай, кацапе нещасний, згинь, шоб я тебе не бачив. Іди в російські розділи і там своїх співвітчизників поправляй. Це не твоя мова, шоб ти тут умнічав.

Засунь свій язик у свою (мабуть, немиту) дупу, рагулю щасливий!
В трамваях, на улицах – всюду подряд
Висит и гремит безобразный мат.
Но только не гневайтесь так сурово –
Теперь это – «гласность», «свобода слова»!
Эдуард Асадов

Sandar

Цитата: Zavada от ноября  2, 2020, 18:14
Offtop
Цитата: Sandar от ноября  2, 2020, 17:22

Засунь свій язик у свою (мабуть, немиту) дупу, рагулю щасливий!
Мені це необов'язково, бо я українець і спілкуюсь серед українців, а тебе кацапа принесло не знати шо і звідки до нас і ти тут будеш нам жирним виділяти наші слова натякаючи нам на якусь неправильність. Чухай звідси.

Быстрый ответ

Обратите внимание: данное сообщение не будет отображаться, пока модератор не одобрит его.

Имейл:
Проверка:
Оставьте это поле пустым:

√49:
ALT+S — отправить
ALT+P — предварительный просмотр